Címünk: 1152 Budapest, Szilaspark 10. Email: fogaszat@delta-dent.eu Tel: 06-1/4171984

Fogfehérítés

Napjainkban az ápolt, megnyerő, magabiztos megjelenéshez elengedhetetlenül hozzátartozik a rendezett fogsor. Egyre nagyobb az igény az egészséges, fehér mosolyra, mely professzionális tisztítást követő fogfehérítéssel rövid idő alatt elérhető.

Rendelőnk a professzionális tisztítást – fogkőszedést, polírozást – fogfehérítést és érzékenységcsökkentő kezelést együtt, csomagban kínálja.

A fogfehérítés előfeltétele a professzionális tisztítás, mely során a fogakra rakódott fogkövet távolítjuk el. Ez a felrakódás baktériumok halmaza, mely ínybetegségek kialakulása mellett a fogfehérítést is akadályozza, hiszen beborítja a fogak felszínét.

A Pola Office+ egy olyan új eljárás, mely forradalmasította a fogfehérítést. Nagy előnye a magas hidrogén-peroxid tartalmú fogfehérítéssel szemben, hogy a kezelés ártalmatlan a fogzománcra, csak az elszíneződést okozó pigmenteket, mesterséges színezékeket távolítja el. KÁROSODÁST A FOGBAN NEM OKOZ!

A Pola Office+ a jelenleg ismert leggyorsabb fogfehérítő eljárás. Egyetlen kezelést vesz igénybe, mely kevesebb mint egyetlen óra.

Menete: az ajak és az ínyvédő felhelyezése után háromszor-négyszer 8 perces ciklusokban végezzük a fehérítést. A fogszín változásának mértékét a kezelés előtti és utáni fogszín meghatározással állapítjuk meg. Az érzékenység megelőzése érdekében rendelőnkben érzékenységcsökkentő kezelés is kap fluorid-tartalmú pakolásban. Ennek hatására fluoro-apatit kristályok épülnek be a fogzománcba, ezzel erősítve annak szerkezetét.

A kezelést követően a rendelőt ragyogóan fehér fogakkal, magabiztos mosollyal hagyhatja el.

fogfeherites
logo
Bezár

Tisztelt Pacienseink!

Amit lehet, azt eddig is megtettünk és megtesszük ebben a helyzetben is Önökért!

Amíg erőnk, lehetőségeink engedik, végzünk sürgősségi fogászati ellátást.

Csak akut panaszaikat kezelhetjük, mert csak arra van lehetőségünk az Önök és saját egészségünk megóvása érdekében.

A szombati rendelés bizonytalan ideig szünetel.

Kérjük, mindenképpen érdeklődjön előzetesen telefonon.

(06-1-417-1984)

Kövessék facebook oldalunkat, ahol a változásokról tájékozódhat.

logo07

Kapcsolattartásra használják az erre a célra élesített emailcímet.

@

Kívánunk mindenkinek egészséget, vigyázzunk magunkra.
Legfőbb kincsünk az egészség!