Kollégáink

dr. Csányi Zsuzsanna

fogszakorvos

Dr. Csányi Zsuzsanna a családi utat folytatva került a dentálvilágba. A fogtechnikusi képzés után bebarangolta és kitanulta a szakma minden ágát, így kivételesen komplex rálátása van a területekre. Orvosként is jól ismeri a problémákat, amelyekkel a technikusok szembesülnek munkájuk során. Arról beszélgettünk vele, mi mindent tehetünk azért a tanulmányoktól egészen a mindennapi esetekig, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a kollégákat, és intenzívebb szakmai párbeszéd jöjjön létre. Jurás Edina interjúja.

dr. Mozsolits Zsófia

dento-alveoláris sebészet szakfogorvosa

Szájsebészként különösen fontosnak tartom, hogy betegeim a normál fogászati kezeléshez képest is komfortosan és biztonságban érezzék magukat a kezeim között. Ezért a nyugodt légkör megteremtése elsődleges számomra minden páciens esetében, amellyel nemcsak az ő élményüket, hanem a saját munkámat is segítem, hogy mindenki mosolya őszinte legyen egy-egy beavatkozás után.

Bojtos Brigitta

klinikai fogászati higiénikus

Bojtos Brigitta vagyok. Fogászati asszisztens vizsgámat 2018-ban szereztem meg. A Delta-Dent csapatát 2019-től erősítem.  Fontosnak tartom, hogy az orvosok munkáját, a páciensek feszültségének oldását minden körülmények között segítsem.

További kihívásokat keresve,2021-ben elvégeztem a Klinikai fogászati higiénikus képest, hogy személyesebb kapcsolatot ápolhassak a páciensekkel.

Munkám során törekszem arra, hogy pontos és precíz munkát végezek. A pácienseket motiváljam, instruáljam a helyes szájhigiénia kialakítására. Fogkőeltávolításnál nagy figyelmet fordítok arra, hogy fájdalommentes legyen a kezelés, az esetenként és helyenként előforduló érzékenységet ecseteléssel csillapítom. A páciensek által feltett kérdésekre szívesen válaszolok.

Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből. 

Schwalm- Molnár Judit

klinikai fogászati higiénikus

A nevem Schwalm-Molnár Judit.

2018-tól dolgozom a Delta-Dent Kft-nél. Sokáig asszisztensként dolgoztam a fogorvosok mellett majd később szakmai kíváncsiságom, ambícióm nem hagyott nyugodni. Belevágtam és el is végeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést.

Munkám során fontosnak tartom a nyugodt, szorongásmentes légkör kialakítását valamint azt, hogy a paciensek a székben töltött idő – ÉLMÉNY legyen. Gyors, precíz, kíméletes kezelésre törekszem. Nagy hangsúlyt fektetek a szájhigiénés tanácsadásra. Ebben átadom a különböző fogmosási technikák és szájápolási praktikák titkait.

Munkámat, ami hivatásommá vált, lelkesen, lelkiismeretesen és teljes odaadással végzem – mint asszisztens és mint higiénikus egyaránt.

Célom, hogy a paciens elégedetten és mosollyal az arcán távozzon a rendelőből.

Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika

Az ország egyik leghigiénikusabb fogászata várja szeretettel Önt!​

Az ország egyik leghigiénikusabb fogászata várja szeretettel Önt!​​